Tuesday, July 21, 2009

KERAJAAN PERPADUAN .18
KERAJAAN PERPADUAN.18... CHUA JUI MENG keluar MCA,lompat masuk PKR...kerana rajuk dan tidak memperakui sistem demokrasi takala kalah dalam Pemilihan Presiden MCA.TEO BENG HOCK,Setiausaha Politik kepada Exco Kerajaan Selangor,Ean Yong Hian Wah,keluar tingkap,lompat masuk keranda kerana mungkin tidak sanggup mendedahkan perkara sebenar,berkaitan penyalahangunaan kuasa & peruntukan KERAJAAN...ataupun untuk melindungi bosssss..."BIAR PECAH DI PERUT JANGAN PECAH DI MULUT ".


DAP umum keluar Pakatan Pembakang di Kedah kerana kes Kandang/Pusat Penyembelihan Babi Kg.Berjaya,Alor Setar,BERGADUH sesama mereka di Selangor apabila Mohamed Azmin Ali,ADUN Bukit Antarabangsa desak MB rombak barisan Exco Selangor...kalau dah pembakang tetap pembakang,sesama sendiripun bertendang-terajang..macamana nak jadi PEMERENTAH?


Mati kerana pilihan SENDIRI,gaduh kerana dah perangai peribadi tapi tetap tak memperakui kelemahan sendiri,tetap nak berpolitik,eksploit sana-sini,tuduh SPRM,Kerajaan & BN sengaja berkonspirasi.... HIDUP SUSAH,MATIPUN SUSAH...LU FIKIRLAH SENDIRI .......

4 comments:

 1. lompat si katak lompat. lompat lah tinggi, kalau silap tempat , anda jatuh btak hidup lagi.

  ReplyDelete
 2. Salam,

  Alayarham P.Ramli lama dah buat kiasan dalam filem, banyak berlaku pada hari ini......

  ReplyDelete
 3. Chua Jing Ming biarkanlah dia dengan labu-labunya, berada dalam MCA pun tidak memberi guna sentiasa menentang arus. PKR - Parti Kena Rasuk memang kerja dia merasuk orang tak kira apa jenis, sejenis lagi baik.

  Nujum pak belalang kata budak tu memang takut, bos dia gertak sikit mula mengelabah. Budak kecik tu memang tahu a to z apa yang berlaku dalam dap tapi sayangkan orang dia relakan diri masuk keranda awal.

  Orang yang suka berpakat dengan orang yang
  tidak senonoh pastinya kena rasuk. Jenis yang suka merasuk tak kira kawan, ada peluang dia sapu hatta sejenis dengan nya.

  ReplyDelete
 4. Salam, Tekukur jawa,

  Mereka ini sangup buat kerja walaupun ia salam dalam agama, cuma bagi mendapatkan pengaruhnya dalam PR.

  ReplyDelete